#101 Pikku hyppelyitä ja kouluratsastusta

lauantai 28. toukokuuta 2011Moi! Eilen lähdettiin siis Tuomaksen kentälle ja oltiin siellä heti kun ratsastustunnut loppu eli pikkusen ennen seitsemää. Äiti rakensi siihen saman harjoituksen mikä oli viime Sannankin valmennuksessa, oli tullu vaan joku mitta virhe ja kun rupesin hyppään. Niin kahden laukan välin piti olla vähän kiinni kaksi, mutta kun otin vähän kiinni niin tuli kolme. woot?! No, mutta sitten äiti muutti sen oikein ja sitten tuli ihan jees etäisyydet. Jotenkin en ollu itselle liian tiukka, koska aluksi tuli ihan surkeita lähestymisiä ja pohjaan yms. sitten päätin, että nyt ei tuu enään yhtään pohjaan! Ja onnistuinkin siinä melko hyvin (:

Tehtiin molemmat samaa vastalaukka harjotusta, mitä viime Sannassa. Eli kahdekksikko ja toinen puoli myötälaukkaa ja toinen vastalaukkaa. Oikee kierros oli vähän hankalampi mulle ja Voitolle, mutta vasempaan se meni joka kerralla vastalaukan ilman, että vaihto takasin. Hieno Voitto! Lillilläkin sujui vastalaukka hyvin, eikä tainut poni pahemmin vaihdella takasin myötälaukkaan. Voitto on loppuraveissa aina niin kiva ja hakeutuu itekkin kulkeen oikein päin. Tuossa videolla se vähän röhnöttää  tuolla alhaalla, mutta meni se kuitenkin hienosti. Heppaan olin tyytyväinen, mutta en niinkään itseeni...
2 kommenttia

  1. Voitto on ihan superhieno ! =)

    VastaaPoista
  2. Nii Voitto onki <3

    ps. blogger vamee enkä pysty lähettään kommentteja jos oon kirjautunu?!

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.