#80 Tienpäässä + video!

torstai 21. huhtikuuta 2011

Moi! Argh... minusta on tullu hirmu laiska ja tänäänkin päätin korvata pitkän tekstin videolla ;p Sain nimittäin värvättyä pikkusiskoni videoimaan minun ja Pinjan maasto reissua. Laatu on aika mahtava, koska otettu pokkarilla.

Lupaan tehdä seuraavasta postauksesta kunnollisen, mutta eikös tämä ole kuitenkin parempi mitä ei postausta ollenkaan? :p

3 kommenttia

  1. mun mielestä on aika jees laittaa välillä pelkkää videoo, siitä näkee kuitenaki paljon enemmän kun kirjottamisesta! :-) niin onko teillä siis hepat omassa pihassa?? :o

    VastaaPoista
  2. anteeki kun kesti tässä vastaamisessa :D Mutta siis hepat ovat olleet jo yli vuoden omassa pihassa, omassa tallissa (:

    VastaaPoista
  3. Voikun mullakin olisi oma talli ja omat hevoset siellä. Voitto on muuten tosi ihanan näköinen. Minkä ikäisenä sait voiton ja mikä ikäinen se on nyt ?

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.