#78 rataa, rataa, rataa..

lauantai 16. huhtikuuta 2011

HUOMATKAA, ETTÄ MYÖS PINJA ON KIRJOITTANUT TÄSTÄ SAMASTA ALUEVALMENNUKSESTA SEURAAVASSA POSTAUKSESSA.
Moij! Tänään oli siis aluevalmennusten toinen päivä ja mentiin ulkokentällä rataa. Kenttä oli eiliseen nähden kuivunut huimasti ja oli nyt paria löllökohtaa vaille kuiva. Mentiin sellaista ei niin teknistä, mutta sujuvaa, ulkokisa kautta valmistelevaa rataa. Ekana hieman pienenpänä yhtä rataa ja sitten isompana toista rataa. Lilli puksutteli tosi hyvin, mutta olisi kuulemma saanut olla huomattavasti reippaampi. Voitto meni hienosti ja lähti muutamasta tosi huonosta paikastakin rohkeesti. Minä en vain itse nää etäisyyksiä hyvin, näen ne vain aivan liian lähelle, jollonka tulee kaikkia ihme pikkuaskelia.. Pitäisi nyt opetella näkemään sopivasta paikasta se etäisyys, mutta siis muuten meni tosi hyvin. Tuossa videolla on kaikki minun ja Pinjan radat mitä mentiin, joten tuli vähän pitkä :D Niin, muuten Voitolle tuli valmennuksen aikana haava vasemman etusen kavion rajaan. Palkeenkieli oli iso, mutta se oli onneksi vain kaviossa, joten ei syytä huoleen!

Pinja muuten alkaa nyt kirjoittamaan myös tänne blogiin, katsotaan miten aktiivisesti ;)

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.