#78 Kuulumisia

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Heij! Aluevalmennukset tuli ja meni, jäi kyllä tosi kivat fiilikset, vaikka kengitys meneekin uusiksi ja Voitolle tuli haava jalkaan. Haava näytti parantuvan hirmu hyvin, mutta Voitto rupesi sunnuntaina  nuolemaan sitä, joten laitettiin betadine haude. Maanantaina oli jo ihan ok, katsotaan missä kunnossa on tänään.

Sunnuntaina käytiin kävelyttämässä hevosia maastakäsin tienpäässä, maanantai oli vapaapäivä ja tänään olisi tarkoitus sitten ratsastella, varmaan lähdetään maastoon, koska pellolla ei voi enään ratsastaa.

Voitto on ruennut nukkumaan lämpiminä päivinä tarhassa, eikä välittänyt mitään vaikka kävin kuvailemassa.


Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.