#75 kouluratsastusta ja solariumia

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Moii! Olen vieläkin kipeä, joten lähdettiin tänään äitin kanssa viemään hevosia Korholaan kouluvalmentajamme Ellun ratsastettavaksi. Itse väsähin jo Voiton harjauksesta.. Ei ollakkaan pitkään aikaan saatu raahattua niitä sinne, jotta Ellu ratsastaisi läpi.

Ellu meni ekana Voitolla. Voitto oli kuulemma hieman jäykkä aluksi, varsinkin toiseen suuntaan. Eihän me olla kotona nyt päästy muualla, kun maastossa menemäänkään. Vertyi siitä sitten, kun Ellu taivutteli ja teki mm. väistöjä. Voitto kulki välilä hirmu nätin ja rennon näkösesti.

Lillin mielestä kouluratsastus on aivan liian työlästä ja pisti vastaan aluksi hirveästi. Kun Ellu käski eteen poni pukitti. Muutenkin vastusteli aluksi jonkinverran, mutta kun antoi periksi rupesi kulkemaan kyllä ihan kivasti. Saattaisi olla helpompaa Lillille,että antaisi heti periksi eikä taistelisi alku tuntia :D

Käytettiin hepat sitten ratsastuksen jälkeen solariumissa ja laiteltiin ihan rauhassa lähtökuntoon, ihana kun ei oo mihinkään kiire.

Nyt vähän hirvittää, kun on aluevalkat pe-la ja oon vielä aika kipee, pitää vaan yrittää huilia..
Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.