#74 pikaiset kuulumiset

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Moi! En ole ehtinyt päivitellä, eikä ole hirveästi asiaakaan ollut. Minä olin eilen katsomassa kilpailuja ja kuvasin urhollisesti jokaisen ratsukon sinä aikana kun olin paikan päällä. Tuloksena se, että olen nyt kipeä.. Pakko yrittää parantua viikonlopun aluevalmennuksiin. Tänään naapurin Jaana ratsastaa Voitolla ja toivottavasti olen itse huomenna siinä kunnossa, että voin hypätä estevalmennuksessa :>

Rupeankin tässä suunittelemaan jotain eríkoispostausta ;)


Pinja ja Lilli

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.