#67 pohkeenväistöjä ja vastalaukkaa

torstai 31. maaliskuuta 2011

Kuva meidän kärryn "valvontakamerasta"


Moi! Nuo minun otsikot on kyllä niin mahteja, että.. Molemmilta hepoilta lähtee hirveesti jo karvaa. Mut siis eilen oltiin siis Korholassa Ellun kouluvalmennuksessa. Tytti meni Lillillä ja minä Voitolla.

Aluksi tehtiin pohkeenväistöjä pitkällä sivulla, tultiin pitkälle sivulle suorana sit siinä uralla käyntiväistöö, jossa väistön sisällä siirtyminen raviin ja ennen lyhyttä sivua väistön sisällä käyntiin. Oli melko haastava, mutta tosi hyvä harjotus. Tytti tuli Lillillä nämä ihan perus siirtymisinä ilman väistöjä. Voitto meni ihan hyvin väistöt, mutta väistön sisällä siirtymisissä vähän laiskahko.

Laukka tehtävänä oli sit toisella pitkällä sivulla uran sisäpuolella vastalaukan nosti josta siirryttiin ennen sivun loppua uralle ja siellä käyntiin siirtyminen. Sitten toisella pitkällä sivulla ihan oikeaa laukkaa ja keskelle sivua laukkavoltti. Niin vielä, että oikean laukan siirtymiset tuli raviin ja ravista ja vastalaukan käyntiin ja käynnistä. Tuntu melkeen et Voitto nosti paremmin ne vastalaukat, mitä oikeat laukat :D

Tänään sit vielä jotain köpöttelemään ,en tiedä pitäisikö juoksuttaa vai mennä ilman satulaa.

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.