#66 Estevalmennus

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Moi! Eilen oli siis estevalmennus, joka meni yllättävän kivasti. Oltiin tapamme mukaan taas tosi aijoissa paikalla ja käytiin sit kävelemässä alkukäynnit maastossa. Siellä sit rupesin säätämään jalustimia estepituudelle, niin yhtäkkiä mulla olikikin jalustin remmeineen irtonaisena kädessä. Sitä sit aikamme viriteltiin ennen kun saatin paikalleen.

Alkuverkassa Voitto oli vähän epäpuhdas, mutta meni taas ohi kun ravailin vähän. Voitto oli tosi laiska alkuverkassa, mutta heti kun ruettiin hyppäämään niin piristy ihan hirmusesti!
Tehtiin pysty - okseri - pysty linjaa. Aluksi piti tulla viidellä askeleella molemmat välit, sitten neljällä ja tälleen. Tää harjotus meni ihan yllättävän hyvin :) Sit tehtiin vähän kaarevilla linjoilla samantapasia, vikalla pitkällä kaarevalla Voitto kielsi pari kertaa. Askel kävi ihan ok tsemppaus vaan puuttu, joten oli ns. turhia kieltoja, että olisi Voitto voinut hypätä niistä :> Lopuksi tultiin ympyrällä vähän isompaa pystyä, joka meni myös ihan hyvin.En nyt ehdi kirjottaa enenpää, koska lähdetään pikapikaa kouluvalmennukseen :)

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.