#54 tuuppausta

perjantai 4. maaliskuuta 2011

En sitten mahtavampaa otsikkoa keksinyt :D Mutta eilen vähän tuuppailtiin koulua pellolla. Tuuli melko kovasti joten Voiton keskittyminen oli aluksi vähän niin ja näin. Äiti meni aluksi Lillillä, mutta minä sitten lopussa laukkailin sillä. Poni oli tooosi jäykkä olikohan vasempaan kierrokseen, täytyy nyt oikein rueta taivuttelemaan sitä kunnolla. Ja oli muuten hassua mennä Lillillä pitkästäaikaa <3 Voittokin meni ihan kivasti varsinkin loppuraveissa, en tehnyt varsinaisesti mitään tehtävää. Humppailin vaan jotain voltteja ja siirtymisiä.

Lähdenkin tästä nyt siivoamaan tallia ja valmistelemaan aluevalmennuksiin lähtöä.. Anteeksi kun taas tuli tälläinen pika postaus, mutta nyt saatte sentään kuvia, koska Pinja niitä otti :)

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.