#53 innostunut heppa hyppelemässä

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Moi! Eilen oli siis Tuomaksen hyppäri Korholassa. Kaverini Ella oli tallityttönä ja kantoi tavaroita ja auttoi hevosten kanssa, kiitos ellalle<3 
Äitini meni ennen tuntia Lillillä maneesissa. Lilli meni oikeen nätisti :)

Voitto oli hirmu reipas ja säikky kaikkea, muutaman kerran hypättyämme onneksi rauhoittui. Tehtiin pientä rataa, jonka jälkeen tiukkoja teitä. Voitto kääntyi ihan yllättävän hyvin ja oli muutenkin kivasti hereillä. Hyvillä mielin voi lähteä aluevalmennuksiin viikonloppuna :)

Tässä piti kääntää heti esteen jälkeen uralle ja jatkaa sinne suuntaan mistä tultiinkin. Voitto kääntyi yllättävän hyvin!


Tässä harjoteltiin kovassa tempossa esteelle lähestymistä, sen takja Voitollakin varmaan tuollainen äksyilme..


Tässäkin piti kääntyä heti esteen jälkeen oikealle. Anteeksi minun istuntani..


2 kommenttia

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.