#51 Omistaja kipee, hepat huilii

maanantai 21. helmikuuta 2011
Molemmat hevoset hierottiin vähän aikaa sitten, tässä Voiton hieronnasta kuva :)


Moi! Koko viikonlopun olen ollut pikkasen kipeenä, eikä ole mihinkään helpottanu, nyt päätin jäähä kotiin parantumaan.. Naapurin Jaanan avustuksella ollaan liikuteltu launtaina ja sunnuntaina hevoset. Launtaina kun mentiin kentällä oli Voitto ainakin reipas, muttei mitenkään villi. Sunnuntaina maastossa sai kyllä jo pidätellä. Otettiin jopa pikkunen laukkapätkä.. Nyt en jaksa kertoa kun tuolleensa pikasesti kuulumiset, sori :<

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.