#49 Pakkaset paukkuu..

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Moi! Minä superaktiivi kirjoitan tänään jo toista kertaa ;) Meidän piti tänään lähteä Korholaan, jotta kouluvalmentajamme ratsisi hevoset, mutta pakkasta oli liikaa.. Lähdimme sitten äidin kaa tienpäähän. Reissu meni ihan hyvin, mitä nyt Lilli säikähti postilaatikkoa+kävelijää ja Voitto pomppi muuten vaan oudosti menemään <3 

Lisäilen tähän loppuun vähän ostoslistalla olevia kamoja.


Lilli tarvitsee uudet pintelit ja nämä Hööksin olisivat aika kivan väriset.

Sitten Lillin toisiin suitsiin tälläset kumiohjat, kun ne perinteiset on niin liukkaat, kun on tottunu näihin. Nääkin Hööksiltä.

Sitten tarvitaan pehmeitä ämpäreitä, sellasia ihan pieniäkin, jotka kävisivät ruoka-astioiksi, kun tämä Hööksin on jotain 14litraa.

Tarvitaan molemmille paksut patjat. Nämä on Horzelta.


Lisäksi minä tarvin kypärän, olen miettinyt ja sovitellutkin jo muutamia..


Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.