#46 treeniloma 1pv

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Moi! Vihdoinkin jaksoin päivitellä ja nyt yritän jatkaa aktiivisesti. Tauon aikana ei ole oikein tapahtunut ihmeempiä, ollaan köpötelty, molemmilla hevosilla pienet haavat oli jaloissa yms.

Ollaan siis nyt ns. itsenäisellä treeni lomalla tahkolla hevoset asuu täällä. Tänään siis päivällä tultiin ja hevoset on kotiutuneet ihan hirmu hyvin! Ja hypättiinkin ihan pieniä maneesissa ja Voitto oli super + Lilli tietysti aina myös <3 Oli tosi kiva hyppiä kun maneesi oli tyhjä ja äiti nosteli puomeja. Teen jossain vaiheessa sitten video koosteen, kun äiti otteli videoita hypyistä.

Tehtiin jumppasarjoja, ravipuomeja ja ihan pieniä ristikoita ja oksereita, koska ei olla Voiton kaa ennen hypitty ilman valmentajaa.

Nyt rupean tekemään muita hommia ja yritän huomenna kirjoittaa paremman tekstin :>

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.