#44 Läheisriippuvaiset aluevalmennuksessa

perjantai 7. tammikuuta 2011

 Moip :) Oltiin siis tänään aluevalmennuksessa. Itse treenit meni hyvin, mutta läheisriippuvaiset Lilli ja Voitto olivat aika hössöjä -,- Voitto hajotti Lillin valmennuksen aika kuljetussuojat, kärryn sisävalon ja repi kärrykameran irti seinästä. Otettiin sitten se pois ja kävelytettiin äitin kaa vuorotellen ja Emmi video Pinjaa+Lillilä maneesissa. Saatiin laittaa Voitto ulkokarsinaan, mutta sielläkin pisti ranttaliksi. Lopulta se asettu talliin, jossa oli muita hevosia. Lilli hössäsi Voiton valmennuksen aikana samanlailla, mutta ei yhtä pahasti, onneksi!

Lilli hyppäsi hyvin, mentiin molempien ryhmässä melko pieniä. Lillillä oli vain normaalia enemmän virtaa välillä otti omia pukkisarjoja ja koikkelehti muutenkin. Voittokin meni hyvin, oltiin kehitytty Sannan mielestä tosi paljon viime kerrasta, mutta paljon on vielä tehtävää. Mentiin eka sileellä, sitten puomeja ja pieniä ratoja. Voitto ei kyttinyt vaikka oli erikoisia portteja yms. Kerran se kielsi, mutta vika oli minun. huono lähestyminen, en suoristanut tarpeeksi yms.

Huomenna sitten uudestaan :)

PS. TEIN HIENON VIDEONKIN, MUTTA EI ANNA LADATA TÄNNE :< LATAAN JOSKUS YOUTUBEEN JA LISÄÄN TÄNNE..

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.