#41 operaatio sähköisku

lauantai 1. tammikuuta 2011

Näin aluksi pitää toivottaa hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta 2011!

Voitto on siis ruennut tylsyyttään syömään sähkölankoja, jossa ei kyllä kulkenut sähkö, koska joku häikkä niissä on :D Eilen oli Voitto sitten repinyt Lillin toisen portin auki ja omat langat rikki. Iskä teki sitten sellaisen virityksen, että jos osuu kahteen lankaan samaan aikaan, niin tulee isku. Voiton ei varmaan tarvi saaha enenpää ku se yksi räppäys ryntäille, jonka eilein sai nojatessaan lankoihin.

Hepat ei onneksi pelänny kauheesti raketteja. Meillä oli tallissa sen yön radio päällä ja heinää normia enemmän. Voitto otti rauhallisemmin, mutta 24.00 molemmat kyllä ihmetteli kovaa pauketta.

Tehtiin muutama pvä sitten valmennus suunitelma  kaudelle 2011 ja tarkotuksena olisi startata ainakin Voitolla muutama 100cm :)


TÄSSÄ MOLEMPIEN RAKENNEKUVA

2010 alkutalvea


Tämä kuva on kai 2009 syksyltä, melko vanha siis..

1 kommentti

  1. Olis kiva jos kertoisit tosta treenisuunnitelmasta vähän enemmän. :-) Teittekö itse vai valmentajan tms. kanssa? Hyvää uutta vuotta sinnekkin!

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.