#37 lahjat

lauantai 25. joulukuuta 2010Moi! Hevosaiheisia lahjoja ei nyt hirveesti saatu, mutta esittelen tässä ne mitä saatiin :) Hevosilla oli siis vapaapäivä ja syötettiin omenoita paljon.

Eli tuollanen lääkärinlaukku, nyt niitä on meillä kaksi, kun eivät meinaa yhteen mahtua :)

Sit voitto sai sen loimen mistä jo puhuin, otan siitä joskus kuvan ja lilli sai stubbenin hännänselvitys/kiillotus aineen.


Eipä tässä oikeen muuta :> Pakkasta vielä niin paljon, että köpötellään jotain vain.

3 kommenttia

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.