#34 joulu tulee

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Moi! Eilen oli estevalmennus, joka meni hyvin :)) Oon itse tosi tyytyväinen, näin askeleet melko hyvin ja lopuksi hypättiin vähän isompaa ja vaikka tulikin huonoon paikkaan, heppa vaan pomppasi <3 Voitto oli melko reipaskin ja välillä sai ihan pidättää kunnolla. Lillillä ja Pinjalla meni tosi hienosti, tuli kivoja lähestymisiä ja homma sujui.Sunnuntaina naapurin Jaana ja äiti menivät heppasilla. Kävivät ihan vain humputtelemassa tien päässä ja minä olin mukana kuvaamassa.Voiton satula on hiertänyt sen selästä osittain karvoja, käytiin nyt ostamassa siihen lampaankarva huopa ja pari päivää nyt ilman satulaa menoa, niin pitäisi sen parantua siitä :)

Oho meinasin unohtaa kertoa, että KuoR Cupissa (esteratsastus) Pinja oli kolmas Lillillä! Minä kuudes Lillillä ja Voitolla 14. Pena lähti tänään sitten toiselle tallille, joten lähdetään kohta muuttamaan tallia. Penan karsinasta yritetään väkertää Lillille hoitopaikka, Voitto pääsee Penan tarhaan ja järjestellään hyllyt uudestaan :)

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE :)) JOULULAHJOISTA TULEE SITTEN ERILLINEN POSTAUS <3

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.