#32 lumimaastoon

lauantai 18. joulukuuta 2010

Moi! Anteeksi kun en ole päivitelyt pitkään aikaan ;< Ei ole ollut oikein asjaa, koska hevosilla ollut lomaviikko. Eilen käytiin ostelemassa joululahjoja ja Voitolle tarttui alennuskorista mukaan Eskadronin loimi. Tänään ollaan menossa Pinjan kanssa maastoon, ajateltiin mennä yksi lenkki, jossa on todella iso mäki. Lillille laitetaan martingaali ja toivotaan, että poni pysyy paketissa :) Tarkotus olisi siinä mäessä ainakin päästää ylimääräset maastotouhot pois :> Siihen nimittäin, varsinkin lumen hidastaman hiipuu kaikki hevoset :D

En löytänyt siitä loimesta kuvaa ja se on jo paketissa.. mutta tuosta kokoelmasta se mun mielestä oli ja tollanen ihan yksivärinen fleece :)

Lähetä kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.