#28 Herra hepuli

maanantai 6. joulukuuta 2010

Moi! Eilen 7vuotias pikku-siskoni meni Voitolla, talutin sitä toki :) Sini harjaili ja hoiteli Voittoa, samalla kun minä kokeilin tehdä nutturoita, joista tulikin yllättävän hyvät. Lähdettiin käymään tien päässä, Pinja meni Lillillä ilman satulaa.

Voitto oli alkumatkasta jo sellanen pörhee :D Sitten kun lähettiin ravaamaan ylämäkeä, niin se rupes pomppii ihan ihmeellisesti, onneksi Sini ei tippunu. Muutenkin ravissa ahtoa mua ojaan ja ravas muutenkin hirmu pontevasti, verrattuna sen normaaliin talutusratsastus raviin :)

Lähdetään kohta maastoon Anskun ja hänen uuden hevosen Pallaksen(asuvat melko lähellä meitä), sekä Tuijan ja Lillin. Siitä saatte sitten kuulla, ehkä jo tänään :)

Niin ja hyvää itsenäisyyspäivää!


onpas se pikkusen näkönen :D

1 kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.