#26 Joulukuun eka päivä

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Moi! Tänään on saanut avata sitten joulukalenterin ekan luukun :) Meidän hepoilla ei ole joulukalentereita, mutta vietiin niille viikonloppuna kuuset tarhoihin. Lilli pelkäsi aluksi kuusta, mutta lopulta uskaltautui maistamaan. Voitto alkoi syödä heti ja Pena retutteli ja heitteli niitä ympäri tarhaa.

Nyt on ruennut tuo pakkanenkin lauhtumaan ja hepat saa olla hieman enemmän ulkona :) Eilen menin vähän kevyttä ravia ja laukkaakin, en oikein tehnyt mitään erityistä, koska yritin saada yhden treenin, josta jäisi molemmille hyvä mieli. Viime päivine treenit on nimittäin menny ihan pieleen, en ite osaa vaan ratsastaa..

Eilen meni siis kuitenkin ihan hyvin, keventelin ja Voitto meni ihan kivasti =) Lilli on toki puksutellut tosi nätisti kaikkina päivinä, mitä nyt yhtenä päivänä vähän kuumu laukassa ja lähti aika kovaa ::D Niin eilenhän olisi ollu este-valmennus, mutta se peruttiin ;(

Olen nyt koulussa, joten en saa tähän kuvia..

Moikka ja anteeksi nämä pika postaukset..

1 kommentti

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.