#24 Video

perjantai 26. marraskuuta 2010

 Hei! En ole päivitellyt, koska ei ole ollut aihetta :) Itse olen kipeänä ja tämän päivän Ellun kouluvalmennuksessa Pinja menee molemmilla heposilla.Ja kommenttia videosta :)

5 kommenttia

 1. pirtee video ! (: aivan ylisöpö poni, ja noi varusteet ! NAM :D

  VastaaPoista
 2. kiva video, mut yritin kattoo Johnin ottamia kuvia tuolta korhola.homelinux:ista, niin ei toiminu? onko osoite varmasti toi? kiinnostas katella, kun hyviä kuvia näyttäs olevan:)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi : http://korhola.homelinux.net/ tuolla osotteella minä sinne ainakin pääsin :) Anteeksi kun tuli tämä vastaus vähän viiveellä..

  VastaaPoista
 4. IHANA video! ♥ Lilli on vaan niin söpö!:)

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno video! Olet kyllä TAITAVA!

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.