#22 Alue-valmennus 2pv

tiistai 23. marraskuuta 2010

 Moi! Sori, kun kesti tässä postauksessa, koska valmennuksethan oli jo la :)

Mutta toinenkin päivä meni tosi hyvin ja sen takja en keksi mitään kerrottavaa, koska ei pahoja ongelmia ollut Lillillä ja Pinjalla  :)  Tekivät eilistä matalammilla esteillä mm. kolmois sarjaa, tiukkoja teitä jne. Tässä nyt teille hieman kuvia :)
Tässä Lillin jalkoja kylmätään, tuollaisissa lumikasoissa :)

Nyt on Voitolla saanut rueta ratsastamaan normaalisti ja eilen päästiin laukkaamaan, viime kerrasta olikin jo viikko! Käytiin myös vähän shoppailemassa ja katselemassa Voitolle kaulakappaleista ulkoloimea. Mukaan tarttui ainoastaan suuniteltuja ostoksia :)

Eli Voitolle tuollainen esteraipaksi, paitsi värinä hopea/harmaa :)


Eli Voitolle kaikkiin jalkoihin nuo harmaat Eskadronin pintelipatjat. Haluttiinn harmaat jottei lika niin näkyisi, mutta patjat olivat toiselta puolelta kuitenkin valkeat !

Ja Lillille tälläiset E.S.T:n patjat kaikkiin jalkoihin, nääkin ulkoa mustat ja sisältä valkeat. Väkerretään näistä sellaiset villapintelit, johon ommellaan villapaidasta pala..

Sitten vielä tälläistä Vereduksen kuivapesu ainetta.

2 kommenttia

  1. Kuinka korkeita Pinja ja Lilli hyppäsivät?

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.