#21 Alue-valmennus 1.pv

lauantai 20. marraskuuta 2010

Hei! Eilen oli siis alue-valmennuksen eka päivä, jolloinka oli rata treenit. Pinjalla ja Lillillä meni tosi hyvin ja rata oli melko iso, jos verrataan normaaliin treeni korkeuteen :)


Lilli oli tosi iisisti, vaikka Voitto jäikin kotiin. Se ei kyllä halunnut mennä kummallakaan kerralla koppiin, mutta heti kun vähän raipalla hipaisi se meni :)Tänään lähdetään uudestaan, jota ennen minun pitäisi liikuttaa vähän voittoa. Eilen Voitto sai ns. hulluus kohtauksen antibioottien allergisesta reagtiosta. Se pyöri karsinassa, huitoi jaloilla, pärski ja nyki päätä :/ Onneksi sen ei pitäisi olla vakavaa, eikä vielä ainakaan olla löydetty uusia haavoja. Silmiäkulmat se oli repinyt, mutta vähän vain nahka oli nirhiintynyt.

1 kommentti

  1. Voi Voittoo! :( Lilli on tosi söpö, kun se hyppää! ♥

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.