#20 Paranemaan päin

torstai 18. marraskuuta 2010


Moiq! Voiton jalka on parantunu tosi hyvin :) Ei enään oo kovin turvonnu tai kuuma. Eilen kävin tiellä kävelemässä ilman satulaa ja Lillillä oli vapaapäivä.Eli tuossa tuo haava, otin eilen ton.

Huomenna on siis alue-valmennukset, jonne en nyt pääse Voiton kanssa. En siis mene kuitenkaan kouluun, kun oli jo vapaat anottu ;) Lähden kuvaamaan ja auttelemaan sinne. Harmittaa kyllä hirmusesti, kun en itse pääse..Sanokaa mikä näistä huovista sopisi parhaiten Voitolle?


1. Eskadron
2. Eskadron
Eskadron Polopad Maroon


3. Schockemöhle
 

4. Eskadron

6 kommenttia

 1. oi kaikki tosi hienoja! (: mun omaan silmään toi eka on ehkä hienoin mut en osaa sanoa mikä hepalle sopis parhaiten. :D

  VastaaPoista
 2. 2. sopis mun mielestä kivasti, tyylikäs ja yksinkertanen =)

  VastaaPoista
 3. 1. ois musta sellanen kiva ja sopiski hyvin hepan väreihin. Ei ehkä niin kauhean yksin kertanen mutta siinä on sellasta sävähdystä :)

  VastaaPoista
 4. mä tykkään kylläki tosta kolmosesta.

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.