#18 DISLIKE

maanantai 15. marraskuuta 2010

HEI! Eilen kävi Voitolle vähän huonosti ja tänään kävi eläinlääkäri, mutta kerronpas nyt koko tarinan :) Toivottavasti tajuatte tuosta jotain...

Lähettiin siis maastoon lähitallin Anskun ja Jymyn kanssa. Lilli ja Pinja tietysti mukana myös.
Aluksi mentiin ladun reunaa metsäkoneen jäljille. Siellä tulikin sitten stoppi, nimittäin vetinen ja sohjoinen kohta. Jymy meni Anskun kanssa edeltä ja Voittokin sitten yllättävän helposti Jymyn perässä. Lilli ei olisi millään halunnut tulla, mutta lopulta tuli taluttaen.

Mentiin sellaista ihanaa tietä, jossa ei tullut kuin yksi auto vastaan. Käynnissä Voitto ei pysynyt Jymyn perässä, ravissakin teki tiukkaa, mutta laukassa olikin jo pitelemistä, ettei tultaisi liian lähellä, koska lumi lensi ihanasti kasvoille Jymyn kavioista.

Mentiin sitten taas sellaisia polkuja, jossa nähtiin HIRVI! Se vain hölkytteli polun yli mistä oltiin menossa, hevoset ei reogoinu mitenkään..

Jossain vaiheessa Lilli oli sitten tullut liian lähelle Voittoa ja jotenkin astunut Voiton jalan päälle hokilla, siitä tuli sitten verta, jonka Pinja huomasi lumessa. Loppu matkasta Voitto löntysteli vain, eikä olisi halunnut ravata..


Fiilistely kuva viime talven hangista.


Lähellä kotia sitten tulin pois selästä ja haava olikin melko syvä ja pitkä. Kotona sitten laitettiin betadinea ja kääre. Myöhemmin illalla, kun laitettiin Penan Tuijan kanssa toinen kääre Voitto oikein laahasi jalkaa. Se varmaan vähän liioitteli, koska ei pitänyt käärestä..

Aamulla jalka oli ok, vaihdettiin kääre, koska oli valunut. Äiti tilasi eläinlääkärin, joka määräsi kävelytystä ja antibioottia tai jotain sellaista :D Se raspasi samalla myös Voiton hampaat.

Tosi harmi, kun sattui juuri nyt, koska pe-la olisi alue-valmennukset. Lilli lähtee sitten sinne yksin..  Ja nyt päätetiin, että pitäisikö Lillille hankkia maastoon vähän vahvemmat kuolaimet, koska ei meinata saada pidettyä sitä ;)

2 kommenttia

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.