#16 Kouluvalmennus

lauantai 13. marraskuuta 2010

Heih! Eilen oli Ellun valmennus, joka meni minusta tosi hyvin! Keskityin itse koko tunnin 110%. Muistin istua melkein koko ajan suorassa ja pitää kädet oikein. Voittokin on ollut jo monta päivää tosi kiva ja mennyt kivasti :)

Aluksi tehtiin ihan perus verkka, mutta normaalista poiketen, alettiin laukata. Tehtiin tosi yksinkertaisesti vaan pääty ympyrät päihin ja laukattiin muuten koko ajan suoraan. Laukan jälkeen tehtiin harjotusravissa keskiympyrää, suoraan ratsastamista ja täyskaartoja. Molemmille hevosille tuli ihan hiki ja samoin kyllä kuskeillekkin =)

Tänään mentiin pellolla ilman satulaa ja Pinja meni vähän puomeja. Voitto oli taas  tosi kiva ja kuunteli apuja hyvin. Yleensä se on ollut vain päivän tai kaksi peräkkäin noin kiva, mutta nyt ollut melkein viikon tosi kiva =))

Tässä vähän vanhoja kuvia Lilbestä :)

Tämä kuva oli Lillin ensimmäisessä suomessa olevassa myynti ilmoituksessa :)

Samoin tämää, harmaa poni :D

Ja tää :)


Sit siinä ilmotuksessa oli kuvattu Lillin jalatki ::D


Nääki on varmaan Lillin alku ajoilta Suomessa

7 kommenttia

 1. Onks toi oikeesti Lilli? xd ihan harmaa :o

  VastaaPoista
 2. Ei näytä musta yhtään Lilliltä kun on niin harmaa...

  VastaaPoista
 3. Siis hyppääkö lilli tota isoa okseria!? :)

  VastaaPoista
 4. Olin sillei:
  Onks toi Lilli?! Mut se on tosi söpön näkönen noissa kuvissa! (:

  VastaaPoista
 5. Pakko sanoa että oot kyllä kehittynyt blogin kirjoittamisessa ja ratsastuksessa! :) näitä vanhoja postauksia on niin hauska lukea! Ompas Lilli vanhemmuuttaan vaalentunut paljon! :D

  VastaaPoista
 6. Oho! En kyllä erottais Lilleroksi! Näyttää joltain ihan eriltä!

  VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.