#15 Luminen pelto ja koulu hepat

perjantai 12. marraskuuta 2010

Heih! Kyllä tuo lumi on niin ihana asia, kun pääsee menemään kunnolla :) Tänään on maneesilla Ellun kouluvalmennus. Katotaan miten menee. Tein tile tosi hienon videon, mutta Picasa vamettaa enkä saa sitä tallennettua ;(

Alue-valmennukset 19.-20.11. Jännittää kyllä vähän, mutta tosi kiva päästä Sannan valmennukseen =)Torstai
Voitto tuntui jo alussa tosi kivalle ja menikin normaalia helpommin oikeinpäin. Se ei kuitenkaan kuunnelut pohjetta kunnolla, varsinkaan vasempaan kierrokseen. Pari kertaa sitten korjasin sitä raipalla, mutta sitten se taas unohtui.. Pamautin sitten jalalla ja johan rupesi kuuntelemaan :D Loppu ajan teinkin sitten ihan istunnalla ja pohkeella ohjaamista. Välillä tuntuu, että Voitto vain pilailee kustannuksellani :D Se varmasti osaa kääntyä pohkeesta ja istunnalla, vaikka en sitä tekisi ihan niin hyvin kun sen edelliset ratsastajat, mutta se vain esittää ettei osaisi :) Tai sitten se vaatii täydellistä ratsastusta ;)
Lillikin meni kivasti. Se oli yllättävän reipas ja kulki laukassa tosi kivan näköisesti!
3 kommenttia

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.