#14 Laina kuskit

keskiviikko 10. marraskuuta 2010MOI! Kaverimme Ella, joka on aloittanut ratsastamisen vähän aikaa sitten ja Riina, joka ei ratsasta olivat tänään heppailemassa.
Lilli sopii oikein hyvin ns. alkeisponiksi ja Ellakin pääsi menemään sillä tosi hyvin itse ravia ja laukkaakin :)

Otin ihan suosiolla Ellan sitten liinaan kun meni Voitolla ja Voitto ei oikein ymmärtänyt miksi siellä selässä noin hypitään ja hermostui :/ Kuitenkin, kun minä menin Voiton selkään se meni tosi kivasti. Ihan kuin olisi pyytänyt anteeksi äskeistä käytöstä :D


Viime talven hanki maastot </3

Oli jo melko pimeää, mutta pellollamme oli tosi hyvä mennä :) Hangestakin on vähän vastusta hepoille. Rupesin tekemään sitä Voiton suku esittely hommaa teille, mutta ei ole vielä valmis.. Lisäksi aion ruveta tekemään tallista esittely postausta ja joululahja toiveitakin voisi esitellä..

Tästä nyt tuli hieman tälläinen postaus, jossa ei ole päätä eikä häntää :)
 ps.Nyt muutin, että ei tarvitse olla rekisteröitynyt, jotta voisi kommentoida :>

2 kommenttia

  1. Ah, ihana tämä teidän blogi! <3 Äläkä sitte ala vähentämään kuvien määrää! :))

    VastaaPoista
  2. En ala :D Talvella ei vaan nuo kuvaus olosuhteet ole parhaat ja joutuu laittamaan, joko vanhoja kuvia tai sitten kuvattomia postauksia..

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.