#4 Hokit ja tilsakumit tänne, kiitos!

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Moi! Eilen siis satoi lunta, eikä hepoilla ole vielä tilsakumeja saati hokkeja. Lähdimme sitten siskoni kanssa taluttamaan heppoja tielle, koska meillähän ei vielä ole pihassa kenttää. Heitettiin hepoille loimet selkään ja varmuuden vuoksi suitsetkin päähän. Käyntiähän se oli lähes koko matka ja liukastakin oli. Pari kertaa liukastuivat ihan tosissaan.

Siitä tieltä lähtee pieni ja kapea metsäpolku, joka tosin on nykyisin tosi lyhyt. Lähdimme sitä sitten katsomaan, sillä Voitto ei ole ikinä käynyt  siellä. Voitto olikin kummissaan ja pärski ja pörisi. Ukkoa pelotti olla metsässä :D Loppu matkasta oikaisimme pellon kautta ja pellolla oli pieni oja, jossa oli jäätynyttä vettä. Molemmat hepat ottivat äly loikan ja Voitto vielä hieman pukitti hypyn jälkeen :)

Maanantaina pitää varmaan tilata kengittäjä laittamaan tilsakumit ja hokit, jotta pääsisi ratsastamaan normaalisti. Tänään meidän oli tarkoitus lähteä naapuri tallin kentälle, mutta en tiedä lähdetäänkö ja olisiko kenttä edes ratsastus kunnossa?

Joku pyysi enemmän tekstiä ja vähemmän kuvia, mutta olihan minun pakko laitella teillekkin nämä eilisen parhaat otokset ;)3 kommenttia

  1. Minä ainakin tykkään kun postauksissa on paljon kuvia, joten älä näitä kuvia ainakaan ala vähentäään ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvä jos tykkäät, sillä ite tykkään kuvailla :)

    VastaaPoista
  3. Älä vähennä todellakaan kuvia, minusta olisi hyvä jos olisi molempia yhtä paljon. Ja kaiken lisäksi no kuvasi ovat ihan tosi hyviä!:)

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.