#3 Kesä muistoja

lauantai 23. lokakuuta 2010

Tänään jo toinen postaus. Lunta sataa taas ja kohta lähden katsomaan Horse Showta televisiosta, mutta ennen sitä lisäilen hieman kesäisiä kuvia ja taisipa joukkoon
tulla jokin hieman syksyinenkin kuva :)


Kesäloman jälkeen ensimmäiset kisat VuRilla. Lillillä ja Pinjalla meni hyvin,
 molemmissa luokissa sijoittuivat.


Voittoa haukotutti kovasti Minnan hieroessa.
Lilli lepäilee


Ukkoakin nukutti <3


Tuomaksen leireillä olimme molemmat Lillillä, koska Voittoa ei silloin vielä
omistettu.

Minä ja Lilli

Ensimmäisiä treenejä Voitolla

Ja ensimmäinen tippuminen Voitolta.3 kommenttia

  1. Ensimmäinen! Tämän päivän tarkoitus olisi lukea sinun kaikki postauksesi:)

    VastaaPoista
  2. Tosi hyviä kuvia voitosta, ja nyt kysyisin, että millä objektiivilla saa parhaita kuvia hyppäävistä tai muuten vauhdikkaasti liikkuvista hevosista? Kamerani on tällähetkellä Samsung NX2000, ja minulla on siihen peruslinssin lisäksi 50-200 mm objektiivi. Saako kyseisellä objektiivilla minkäänlaisia kuvia tuollaisista tilanteista (esim. kun yhdessä kuvassa hyppäät voiton kanssa?) jossa hevonen hyppää, ilman että kuva menee ihan sumeaksi tai epätarkaksi tai että hevonen on jo kauan aikaa sitten hypännyt? Mitä asetuksia suosittelisit?:)

    VastaaPoista
  3. Miten sinä tipuit tuolta Votelta alas? :o Jäi kiinnostamaan. Joo, ja älä ihmettele mun nimimerkkiä tästä viestistä koska minunkin nimi on Tiia.

    VastaaPoista

LUE NÄMÄ ENNEN KUIN KYSYT!
♥ Blogin sivupalkista löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Sivupalkkia kannattaa muutenkin tutkailla sillä siellä on paljon hyödyllistä tietoa!
♥Voitosta löydät lisätietoja täältä, minusta täältä ja muista eläimistämme täältä.
♥ Ennen kuin toivot erikoispostauksia, voit käydä täältä katsomassa olemmeko jo toteuttaneet sen.
♥ Kuvaamme pääasiassa Canon 7D -kameralla sekä Olympus E-PM2 -kameralla. Canonissa objektiinä toimii Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM ja Olympuksessa Olympus M.Zuiko Digital 45mm f/1.8. Videot kuvaamme yleensä Olympuksella.
♥ Muokkaan videot nykysyin iMoviella ja kuvat sekä bannerit Adobe Lightroom 6:lla sekä Adobe Photoshop PremierilläKOMMENTTI JULKAISTAAN VASTA KUN OLEN HYVÄKSYNYT SEN! Vastauksen kommenttiisi saat varmiten kommentoimalla uusimpaan postaukseet. Luen kaikki kommentit, mutta joskus vastaaminen unohtuu, jos kysymys on tullut vanhaan postaukseen!

© Voitto kotiin. Design by FCD.